Kategorier

Shipping & Returns

Forsendelse & Retur

Vi bruger normalt forsendelsesmetoder som USPS, EMS, DHL og så videre til at sende dine ordrer, og sporingsnumrene er tilgængelige, så snart ordrene afsendes, og du kan modtage dine ordrer i 5 til 9 dage. Sørg for, at din forsendelsesadresse er korrekt. Så du kan modtage pakken direkte. For toldklaringen har vi mange metoder og erfaringer, så din pakke er altid sikker, og 99% af ordrene er sikre for levering. Bare rolig, hvis din pakke blev suget af brugerdefineret, vil vi sende din pakke tilbage eller refundere pengene til dig.

Nem 60-dages retur

Vi er forpligtet til din samlede tilfredshed. Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du få fuld refusion af produktprisen og enhver tilknyttet skat inden for tres (60) arbejdsdage efter modtagelsen af ​​varen / varerne.

For at modtage enten en kredit mod en valuta eller en kredit på din debitkonto, skal du være opmærksom på, at alle afkast og udvekslinger skal være i ny, ubrugt eller ubearbejdet tilstand med de originale tags og klistermærker vedhæftet. Varer, der anses for slidte, brugte, beskidte eller manglende tags, returneres til køberen på deres bekostning, og der vil ikke blive udbetalt nogen refusion.

Eventuelle spørgsmål, vær venlig at huske at sende os en mail!

Vi accepterer Western Union, Money Gram, Kreditkort, Vi vil give dig 10% rabat for Western Union betaling.

Endelig, når vi bekræfter din betaling med Western Union, sender vi din ordre. Dette kan tage 24-48 timer efter du har betalt Western Union. Og så sender vi dig sporingsnummeret!

Back
© 2017 sloge50 Dametøj & Damesko